E-mail marketing

No Comments

Ce este e-mail marketing?

Este un mod simplu, eficient si accesibil pentru a va aduce audienta inapoi! E-mail marketing va ajuta sa va pastrati clientii, prin utilizarea e-mail-urilor cu aspect profesional, pentru a ramane in contact periodic cu acestia si de a construi relatii puternice cu clientii. Este mai bine si mai eficient decat un e-mail normal.

Creste comunicare cu clientii

Newsletter-ele sunt rapide si necostisitoare de creat. Deci, le puteţi trimite în mod regulat mai mult decat cele din hartie. Si e-mail marketing va pune in casutele de mail ale clienţilor cu o mai mare precizie decat e-mail-urile normale. Astfel, veti evita filtrele de spam si veti fi vazut de mai multe persoane.

Target piata

Doriti sa cresteti impactul e-mail-urilor? Segmentati baza de date a clientilor in liste mai mici pe baza intereselor lor. Apoi, trimiteti mesaje mai relevante si orientate pentru clienti. Ei vor fi mult mai probabil sa raspunda – si mai multe sanse ca, clientii sa reactioneze in modul sperat.

Obţineţi mai multi potentiali clienti, mai uşor

Newsletter-ele sunt uşor de trimis/forwardat altor persoane. Astfel, clientii fideli pot trimite catre prietenii lor – noi perspective pentru afacerea dv.

Raspuns imediat

Este usor si rapid a vedea rezultatele cu rapoarte în timp real. Aveti posibilitatea sa programati chiar si ora de trimitere pentru e-mail, pentru atunci cand publicul este cel mai probabil pentru a verifica e-mail, astfel incat veti creste probabilitatea ca ei sa citeasca e-mail-ul si sa actioneze.

Feedback

Vedeti cine a deschis e-mail-urile dv, care le-au transmis la prieteni, si chiar celor la care trebuie sa le retrimiteti. De asemenea, puteti afla care sunt cei care au dat click pe link-uri din e-mail, permitandu-va sa intelegeti de ceea ce oamenii sunt interesati, si sa adaptati continutul dvs. pentru a obtine cel mai bun raspuns.

Salvati hartie si timbre

Puteti trimite cat de multe newslettere. Nu e nimic de printat, fără timbre cumparate, nici plicuri in care sa le pui, si fara reduceri de hartie.

Din pasiune pentru tehnologii si tehnici web.

Cine suntem?

Suntem o agentie web interactiva ce ofera servicii web complete. Pasiunea si experienta ne ajuta sa obtinem rezultatele scontate.

DA, te putem ajuta!

Servicii profesionale de SEO, SEM, SMM, SMO care iti vor creste vanzarile site-ului, aducandu-ti clienti noi si care te vor ajuta sa te pozitionezi pe primele pozitii chiar si pentru cele mai competitive cuvinte si expresii cheie.

Alte articole din blog

Vezi toate articolele

Leave a Comment