SEO – Optimizare SEO – Search engine optimization

SEO – cea mai buna strategie de a genera venituri!

Ce este SEO(Search Engine Optimization)? Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta proprietarii de website-uri sa aiba o vizibilitate mai bună site-ului web.

Optimizarea pentru motoarele de cautare organica (Organic SEO) ajută crawlerele motorului de căutare pentru a citi arhitectura site-ul web şi a pozitiona siteul web în consecinţă. SEO este cea mai importantă parte a strategiei de Internet, care vă ajută să atrageti mai mult trafic pe site şi pentru a va imbunatati rank-ul in motoarele de cautare.

SEO implica o utilizare inteligenta de cuvinte cheie si de optimizare a continutinutului, astfel asigurandu-se pozitionarea asite-ului mai buna. SEO poate ajuta, de asemenea, pentru a genera un ROI, prin urmare, reducerea costurilor de marketing. Construirea unui site web profesional nu se poate face fără integrarea organică SEO în arhitectura site-ului.

Cum va putem ajuta?

Oferim un serviciu complet de analiza a site-ului, înţelegerea afacerii dumneavoastră, cautare de cuvinte cheie şiimplementarea lor, lucruri care vor duce la cresterea vizibilitatii site-ului dv., o pozitionare mai buna in motoarele de cautare si o crestere a numarului de vizitatori, lucruri care vor duce la creşterea companiei si a volumului de vanzari.

Echipa noastra va crea o strategie de SEO urmând instrucţiunile şi obiectivele afaceri dumneavoastră. Pachetul nostru de SEOinclude:

Cautarea(identificarea) cuvintelor cheie
Analiza cuvintelor cheie
Analiza domeniului de activitate a firmei/companiei
Consolidarea link-urilor in paginile interne
Instrumente de dezvoltare interna
Link-uri externe

Optimizare Google Map
Rapoarte SEO
Optimizare site

SEO este o parte integrantă a fiecarei strategiei de marketing, şi este imperativ ca afacerea dv. sa aiba un plan de marketing. Noi aducem soluţii inovatoare de SEO si vom face cercetarea si analiza pentru a veni cu cele mai bune solutii pentru compania ta.

Va oferim preturi competitive pentru optimizarea site-urilor incepand de la 100€+TVA / LUNA.