Creare continut optimizat – SEO copywriting

Serviciul SEO copywriting / crearea de continut optimizat, ne detaseaza de competitie. Exista, pe piata foarte putine firme care ofera acest serviciu.

De ce este continutul optimizat, tematic, atat de important? Acum, mai mult ca oricand, Google, dar si alte motoare de cautare depuncteaza paginile de internet care nu sunt de calitate, care contin foarte putine informatii de valoare pentru vizitatori. Ati auzit probabil de update-urile Google “Panda” si “Penguin”, in care au reconfigurat algoritmii pentru a elimina aceste site-uri din rank-urile motoarelor de cautare.

Tinand cont de aceste schimbari, nu este rentabil sa aveti continut incarcat de cuvinte cheie care nu are nici o relevanta pentru cititori, fiind evident acolo pentru a manipula motoarele de cautare.

Noi cream continut unic pentru majoritatea domeniilor de acivitate (tehnic, industrial, legal, medical, auto, educatie si nu numai), de inalta calitate care este usor de citit si care atrage vizitatori pe site.

Dar mai presus de toate, conținutul este atent creat pentru ca motoarele de cautare sa il gaseasca dupa fraza cheie tinta.

Cum stim daca cuvintele si frazele cheie sunt relevante pentru motoarele de cautare?

Pentru ca le extragem din paginile care au deja punctaj mare in Google. Apoi le imprastiem in textul nostru in asa fel incat continutul sa primeasca un scor de 100%, insemnand ca pagina astfel creata va fi la fel de buna sau in majoritatea cazurilor mai buna decat oricare din Google top 10.

In concluzie, pagina Dvs. va ajunge in top 10 la cautari dupa fraza cheie, daca toate funcțiile de optimizare sunt realizate în mod eficient.

Acest conținut ar trebui sa aiba valoare pentru Dvs.  sau pentru clienti?

Serviciul de SEO copywriting ofera valoare atat pentru clienti cat si pentru motoarele de cautare.

Continutul va apartine exclusiv imediat ce ati facut plata integral.

PRETURI

  • Pagina Web – continut de până la 500 cuvinte: 60 euro + TVA
  • 1 postare până la 500 de cuvinte: 35 euro
  • 4 postari pe luna : 100 euro
  • 10 postari pe luna : 200 euro