Ce sunt Serviciile de SEO copywriting?

 • iunie 6, 2013
 • SEO
No Comments

Serviciile de SEO copywriting folosesc tehnici de scriere convingătoare pentru a atrage noi clienti.

Daca aveti un site web atunci cu siguranta stiti ca, potentialii clienti cauta produsele și serviciile dvs. cu ajutorul unui motor de căutare. Cel mai probabil, ei vor folosi unul dintre cele mai populare motoare de căutare: Google, Yahoo!, Bing. Când acestia cauta produsele și serviciile dumneavoastră, ei introduc cuvinte cheie și fraze cheie (o serie de cuvinte cheie împreună) și așteapta motorul de căutare sa preia prelua cele mai relevante rezultate pentru cuvintele cheie sau frazele cheie introduse ca termen de cautare.

De exemplu, să presupunem că dețineți un software pentru clinici si spitale. Software-ul dvs. se bazeaza pe o conexiune de internet si poate fi accesat atat de client cat si de utilizator  accesand o pagina web și oferă clientilor / utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza informatii cu privire la analize medicale / diagnostic, etc. Potențialii clienți(spitale/clinici) introduc “software pentru gestiune pacient” în Google .  In proportie de peste 80% acestia fac clic pe unul dintre primele cinci rezultate ale Google.

Să mergem  un pas mai departe și să presupunem ca, conținutul site-ul dvs. a fost scris de o firma care ofera servicii de SEO copywriting profesionale. Când potențialul client citește conținutul site-ul dvs., ei văd cuvinte cheie și fraze cheie, cum ar fi:

 • Software pentru spitale si clinici
 • Software evidenta pacientului
 • Fisa pacient online
 • Gestiune pacienti
 • Rezultate medical online
 • Etc.

 

Atunci când potențialii clienți vad aceste cuvinte cheie și fraze cheie, ei știu în mod automat că este ceea ce ii intereseaza, ceea ce isi doresc. Acum trebuie ca acest text să-i convingă să cumpere software-ul. Cum faci asta? Simplu. Angajezi o firma care ofera servicii de SEO copywriting profesionale pentru a crea un continut convingătoare, folosind cuvintele si frazele potrivite, și care au cunostinte despre psihologia consumatorului, pentru a atrage, converti, și pentru a păstra clienții potriviți.

 

SEO copywriting-ul foloseste cuvinte cheie și fraze cheie pentru “a atrage” motoarele de căutare.

Ok, sa spunem ca am descris in mare modul în care cuvintele si frazele cheie impreuna cu un continut convingator atrag potențialii clienți si arata ca site-ul este legat de cuvintele/frazele cheie pe care le-au introdus in motorul de cautare.

 

Motoarele de căutare analizeaza site-ul si incearca sa identifice domeniul sau de activitate. De exemplu “catering evenimente corporate si personale” este fraza cheie. Fraza este compusa din “catering evenimente“, “catering evenimente corporate” și “catering evenimente personale“. Serviciile de SEO copywriting utilizeaza toate cuvintele cheie asociate și fraze cheie pentru domeniul de activitate a site-ului dvs. pentru a dezvolta un conținut pe care motorele de căutare sa le acceseze usor si sa recunoasca/identifice rapid domeniul de activitate a site-ul dumneavoastră.

Serviciile de SEO copywriting combina in cel mai bun mod doua servicii.

 

Serviciile de SEO copywriting combina beneficiile de marketing pentru motoarele de căutare(SEM) cu crearea de continut convingător. Site-ul dvs. poate obține clasamentele de top în motoarele de căutare majore cu o combinația corectă de cuvinte cheie și fraze cheie. Site-ul dvs. poate obține rate de conversie mai ridicate.

Serviciile de SEO copywriting ar trebui să fie parte integrata a unei campanii de marketing.

 

Vrei sa maximizezi rezultatele marketing-ului companiei. Vrei ca rentabilitatea investiției (ROI) sa fie semnificativ mai mare. Doriti o campanie de marketing care produce rezultate reale. Serviciile de SEO copywriting fac următoarele și nu numai:

 • produce rezultate organice
 • creeaza conținut nou pentru motoarele de cautare (si vizitatorii site-ului)
 • creeaza continut care atrage si in acelasi timp il face pe vizitator sa revina pe site-ul dvs.
 • creste traficul -> cresc veniturilor -> genereaza rezultate

Nu lasa concurenta sa iti atraga clienții potențiali. Apeleaza la serviciile noastre de SEO copywriting.

 

Din pasiune pentru tehnologii si tehnici web.

Cine suntem?

Suntem o agentie web interactiva ce ofera servicii web complete. Pasiunea si experienta ne ajuta sa obtinem rezultatele scontate.

DA, te putem ajuta!

Servicii profesionale de SEO, SEM, SMM, SMO care iti vor creste vanzarile site-ului, aducandu-ti clienti noi si care te vor ajuta sa te pozitionezi pe primele pozitii chiar si pentru cele mai competitive cuvinte si expresii cheie.

Alte articole din blog

Vezi toate articolele

Leave a Comment