Optimizare Google Maps

  • aprilie 24, 2012
  • SEO
No Comments

Fii # 1 pe Google Maps in cateva saptamani!

Listarea pe harta Google este unul dintre cele mai puternice instrumente de cautare locale. Listarea localizata pe harta te va pune in fata clientilor din zona dumneavoastra. Acest lucru inseamna vizitatori direct la usa ta!

Principalele beneficii ale listarii in Google Maps:

    • Vizibilitate – dimensiunea si plasarea listarilor din google maps pe prima pagina este de-a dreptul dominanta.
    • Opinii clienti – Odată cu aparitia retelelor de socializare, media, tot mai multi oameni se bazeaza si mai mult pe opinii si marturii pentru a ii ajuta in a lua o decizie. Construirea increderii imediat cu potentialii clienti, intrucat listarile din Google Maps sunt legate de parerile si opiniile oamenilor care au folosit serviciile dv.
    • iPhone – Cum navigarea pe internet de pe mobil a devenit atat de populara, Google afiseaza de multe ori listarile din Google Maps chiar in top-ul paginii, atunci cand cautarea vine de la iPhone sau alte dispozitive mobile.
    • Viteza – Am reusit să aducem pe prima pozitie in Google Maps in mai putin de 48 de ore, pentru cuvintele cheie dorite.

Contacteaza-ne acum sa discutam despre cum putem aduce afacerea dv. pe prima pozitie in Google Maps, pentru creste vizibilitatea si numarul de vizitatori!

Din pasiune pentru tehnologii si tehnici web.

Cine suntem?

Suntem o agentie web interactiva ce ofera servicii web complete. Pasiunea si experienta ne ajuta sa obtinem rezultatele scontate.

DA, te putem ajuta!

Servicii profesionale de SEO, SEM, SMM, SMO care iti vor creste vanzarile site-ului, aducandu-ti clienti noi si care te vor ajuta sa te pozitionezi pe primele pozitii chiar si pentru cele mai competitive cuvinte si expresii cheie.

Alte articole din blog

Vezi toate articolele

Leave a Comment