Tehnici eficiente pentru a incuraja investitia in site-uri

No Comments

În calitate de profesioniști web știm că site-urile necesită investiții constante pentru a le menține la grad maxim de funcționare. Cu toate acestea, convingerea clienților poate fi o mare provocare.
Este frustrant să creați și să lansați un site web pentru un client, iar apoi să-i urmăriți încet căderea din cauza lipsei de investiții.
Mai jos veți regăsi cateva abordari de succes pentru a explica clienților beneficiile investiției continue în site.

Analogia cu o grădină

Seth Godin: Proiectele mari sunt precum grădinile. Odată atinse se schimba, cresc. Îndură timpul, pentru a-și câștiga personalitatea care să reflecte mediul lor. Când ceva moare sau dispare, am putea replanta pentru a crește din nou. Construiți fără a termina….
Înlocuiți cuvântul proiectul cu site și puteți descrie evoluția site-ului clienților. Problema este că aceștia o privesc precum construirea unei clădiri – elaborarea planurilor, începerea construcției, finalizarea construcției și gata. Da, puteți face ocazional o lucrare de întreținere, dar, în esență, clădirea nu se schimbă din nou.
Comparând un site web cu o grădină este o modalitate foarte bună de a pune clienții pe gânduri. Grădina va avea nevoie de timp pentru a da roade. Ea trebuie cultivată și se va îmbunătăți cu vârsta. Mai mult, ea trebuie curățată, ceea ce ar fi indicat pentru multe site-uri să-și ordoneze conținutul din nou la fiecare câteva luni!

Argumentul – falsă economie

Clientii preferă să se gândească la site-ul lor ca la un proiect, fara un angajament financiar în curs de desfășurare. Cu toate acestea, această gândire nu este cea mai sanatoasa.
Cele mai multe site-uri beneficiază de remodelări periodice la câțiva ani. Din păcate, există două probleme cu această abordare.
În primul rând, fiecare remodelare constă în înlocuirea site-ului vechi de la zero. Aceasta este o pierdere de bani. Singurul motiv pentru care acest lucru se întâmplă este că site-ul a fost neglijat atât de mult încât este mai ușor de înlocuit decât de aranjat. Dacă site-ul era intreținut continuu acest lucru nu ar mai fi fost necesar.
A doua problemă este că site-ul atinge performanțe de top, atunci când acesta a fost reproiectat, datorită designului in tendinte actuale, a tehnologiei moderne și a continutului actualizat.

Iluminarea utilizatorului

Cele mai multe site-uri ating performanțe de vârf, deoarece acestea nu sunt construite dupa comportamentul utilizatorului. Sigur, se fac unele teste de simulare a utilizarii în timpul procesului de dezvoltare, dar este dificil de înțeles modul în care utilizatorii se vor comporta cu adevărat pe site până când nu este online, iar din păcate, cand incepeti sa deslusiti ceea ce utilizatorii doresc cu adevărat de la site-urile voastre nu exista resurse pentru a actiona.
Un site web ar trebui monitorizat în mod constant și îmbunătățit pe Google Analytics, explicand acest lucru clientilor îi ajută să vadă nevoia de investiții în curs de desfășurare.

SEO

Toti clientii isi doresc mai mult decât orice sa devina numărul unu pe Google. Desigur, nu este la fel de ușor precum ar sugera firme de seo sau site-uri de spam-uri. Insa se stie ca Google apreciaza un site care este în continuă evoluție. Actualizarea conținutului și a site-ului demonstreaza ca proprietarul doreste să îmbunătățească ceea ce oferă utilizatorilor.
SEO este o modalitate foarte bună de a va încuraja clienții să investească în site-urile lor.

Aceste abordări sunt orientate in sensul schimbarii gândirii clientilor, pentru a le arăta că mediul online are mult mai mult potențial daca este remodelat periodic și i se permite să evolueze în timp.

Din pasiune pentru tehnologii si tehnici web.

Cine suntem?

Suntem o agentie web interactiva ce ofera servicii web complete. Pasiunea si experienta ne ajuta sa obtinem rezultatele scontate.

DA, te putem ajuta!

Servicii profesionale de SEO, SEM, SMM, SMO care iti vor creste vanzarile site-ului, aducandu-ti clienti noi si care te vor ajuta sa te pozitionezi pe primele pozitii chiar si pentru cele mai competitive cuvinte si expresii cheie.

Alte articole din blog

Vezi toate articolele

Leave a Comment