Testimoniale

Suntem mandri de ceea ce facem. Noi credem ca menținerea contactului cu clienții nostri sunt definitorii pentru crearea unei relații pe termen lung.

Ce spun despre noi

Vezi toate testimonialele
All
Am cautat cu atentie o solutie SEO pentru site-ul nostru si putem spune ca ei au fost favoritii nostri. Au avut idei fantastice si au aplicat strategia corecta, avand rezultate excelente.
Irina Costin
CEO & Founder
Thanks to the guys at Tara Technology that performed an outstanding SEO work, we now have a constant flow of new leads, and they gave us all the necessary tools to convert those leads to customers.
Tery Griffin
Marketing coordinator
Am colaborat frumos, s-a realizat un site cum am dorit, intr-un termen destul de scurt, mi s-au raspuns la toate intrebarile, ati avut rabdare cu mine. Sunt foarte multumit de modul in care am colaborat si am sa va recomand pe viitor tuturor clientilor mei.
Gabriel Paiu
Administrator
Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Tara Technology. Am realizat impreuna cu echipa dumneavoastra mai multe site-uri de care suntem foarte incantati si o campanie de promovare care a avut un real succes. Dorim sa multumim pe aceasta cale echipei Tara Technology pentru profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea de care a dat dovada.
UPA
Administrativ, IT
Sunt foarte multumit de serviciile prestate si o s-a va recomand cu mare placere mai departe.
Andreea Vornic
Marketing, vanzari
As our business continues to grow year-after-year, keeping our SEO strategy on-track became very time-consuming and reduced our ability to focus on our core business. So outsourceing this service to these guys was one of the best decisions we made.
Zach Erdem
Executive Director
In doar cateva luni de cand lucram cu ei, compania noastra a beneficiat de o imbunatatire dramatica in motoarele de cautare Google si Bing, cat si o crestere a traficului pe site. Serviciile furnizate au depasit cu mult asteptarile noastre.
O. Pricop
Marketing
In ceea ce priveste colaborarea cu TaraTechnology putem afirma faptul ca a fost cea mai buna alegere de colaborare. Inca de la primul contact au fost foarte profesionisti si s-au implicat activ in realizarea obiectivelor noastre legate de imbunatatirea prezentei magazinelor online prin intermediul serviciilor SEO. Inca din primele saptamani ale colaborarii noastre, munca depusa de echipa TaraTechnology a avut rezultate vizibile, astfel incat intr-un timp foarte scurt site-ul nostru a fost prezent pe prima pagina in Google Search pentru expresiile dorite. Datorita rezultatele obtinute cat si modul profesional in care s-a desfasurat aceasta colaborare, dorim sa mentinem o acest parteneriat pe o perioada lunga de timp si recomandam, in acelasi timp, TaraTechnology tuturor celor care sunt in cautarea unor servicii SEO calitative si cu rezultate.
Otea Ciprian
General manager Misavan